Kép alapján, akár kókuszgolyó is lehetne, végül is az, de ez egy egészséges változata. A legutóbbi főzőklubon készítettük el - azóta már többször itthon is - de először mindenki furcsán nézett rám, ebből vajon mi lesz?! :) Persze mindenkinek nagyon ízlett, egészséges, gyors, laktató desszert. Paleo- tejmentes- gluténmentes- vegán életmódba is beilleszthető.
Datolyás-szilvás bonbon
Hozzávalók:
5 kiskanál kakaópor
Elkészítés:
1. Tegyük a mandulát és a diót a keverőedénybe, őröljük 10mp/8 fokozaton. Rakjuk félre.
2. Tegyük a datolyát és a szilvát a keverőedénybe, aprítsuk fel 10mp/8 fokozaton.
3. Tegyük bele a keverőedénybe az összes hozzávalót és keverjük össze 20mp/3-4 fokozaton.
A masszából kis golyókat formázunk és forgassuk bele kókuszreszelékbe vagy darált dióba, mandulába.
Tálalásig hűtőszekrényben dermesztjük.
Copyright: a blogon lévő összes írás, recept, fotó a szerző kizárólagos tulajdonát képezi melyet engedély nélkül másolni- akár részletenként is, terjeszteni csak előzetes engedéllyel lehet a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében.