Gasztroszerelem egy gombnyomással

Thermomix Blog

Thermomix Blog

Almárium Bisztró

2014. április 02. - Thermomix Blog

Almárium Bisztró

Ma délután a VIII. kerületi Almárium Bisztró séfjeit látogattam meg. Utoljára a bisztró megnyitása, illetve Thermomix készülékük átadásakor jártam náluk. Nagyon hangulatos, elegáns hely!  Ami különösen tetszik, hogy kizárólag kézműves magyar termékeket forgalmaz. Küldetésüknek tekintik a magyar termelő gazdák életben tartását! Szimpatikus hozzáállás!

Jelentem a Thermomix jól van, használatát be tudják illeszteni a napi-, és az esti menük elkészítésébe.Folyamatosan pörög és csilingel. :) Ottjártamkor a madártej és spárgapüré készült! :)

" Nagyon jó a gép, a napi munkát már el sem tudjuk képzelni nélküle! Anyagfelhasználásban jelentős spórolás is elérhető vele, hiszen az alapanyagok minden részét fel tudjuk használni. Összességében csak annyit tudok mondani: Több Thermomixet Magyarországra!"- Szőke Attila séf, Almárium Bisztrófot+- 1.JPG

Srácoktól ígéretet kaptam Almárium Bisztrós Thermomix receptre, amit kizárólag elsőként ti a http://thermomixelj.blog.hu/ olvasói láthattok, próbálhattok ki!

Köszönöm fiúk a ma délutánt, még visszatérek.... :) 

http://almariumbisztro.hu/

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright:  a blogon lévő összes írás, recept, fotó a szerző kizárólagos tulajdonát képezi melyet engedély nélkül másolni- akár részletenként is, terjeszteni csak előzetes engedéllyel lehet a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thermomixelj.blog.hu/api/trackback/id/tr565891204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
https://www.facebook.com/pages/Thermomix-Blog/1463091170574823?_rdr