Örök klasszikus a körözött, talán nincs is két egyforma recept az elkészítésére. Friss kenyérrel vagy akár ahogy a képen- én mostanában szinte mindig zellerszárba töltve fogyasztom. Jól néz ki és nagyon finom is. Zellerszárba egyébként nem csak körözöttet hanem sajtkrémet is tölthetünk. Remek vendégváró falat. :)
Körözött zellerszárban
Hozzávalók:
1 kis fej hagyma
250 g juhtúró
3 ek. tejföl
1 tk. őrölt pirospaprika
késhegynyi őrölt kömény
bors
só, de csak akkor, ha nem elég sós a juhtúró
Copyright: a blogon lévő összes írás, recept, fotó a szerző kizárólagos tulajdonát képezi melyet engedély nélkül másolni- akár részletenként is, terjeszteni csak előzetes engedéllyel lehet a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében.